Reteta jeleu ( ca in spitalele americane )

Proprietăţile gelatinei

  • este bogată în proteine de origine animală (1 linguriţă conţine 6 g de proteine)
  • îmbunătăţeşte digestia şi previne constipaţia
  • este folositor împotriva alergiilor digestive
  • creşte elasticitatea cartilajelor şi întăreşte oasele
  • elimină toxinele
  • conţine keratină, o proteină necesară pentru păr, dinţi, unghii şi piele
  • netezeşte ridurile şi face pielea mai elastică datorită conţinutului de colagen
  • stimulează slăbirea şi accelerează metabolismul

Veţi avea nevoie de

  • 3 linguriţe de gelatină
  • 1 cană de ceai verde
  • 1 cană de suc proaspăt stors de grepfrut sau căpşuni
  • 1 cană de suc de portocale
  • miere de albine (după gust)

Adăugaţi mierea de albine în ceai verde proaspăt preparat. Apoi dizolvaţi în el gelatina şi adăugaţi sucurile. Lăsaţi amestecul să se răcească până la temperatura camerei, după care puneţi jeleul în boluri şi lăsaţi-l în frigider pentru 3 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *